Spedizione gratuita con Packeta per un prezzo superiore a 79.99 €
BRT 7.99 Punto BRT 7.99 DHL 7.99 HR Parcel 7.49 GLS 3.99

The Noma Guide to Fermentation

Lingua IngleseInglese
Libro Rigido
Libro The Noma Guide to Fermentation René Redzepi
Codice Libristo: 18903549
Casa editrice Artisan, ottobre 2018
New York Times Bestseller Named one of the Best Cookbooks of the Year by the Chicago Tribune, New... Descrizione completa
? points 89 b I MIGLIORI I MIGLIORI
37.78
Magazzino esterno Inviamo tra 4-6 giorni

30 giorni per il reso


I clienti hanno acquistato anche


I MIGLIORI
Salt, Fat, Acid, Heat Samin Nosrat / Rigido
common.buy 39.27
I MIGLIORI
The Food Lab J. Kenji Lopez-Alt / Rigido
common.buy 48.91
I MIGLIORI
The Flavor Matrix James Briscione / Rigido
common.buy 38.85
I MIGLIORI
Liquid Intelligence Dave Arnold / Rigido
common.buy 45.05
I MIGLIORI
On Food and Cooking Harold McGee / Rigido
common.buy 49.02
I MIGLIORI
Institut Paul Bocuse Gastronomique Institut Paul Bocuse / Rigido
common.buy 76.95
I MIGLIORI
Sommelier's Atlas of Taste Rajat Parr / Rigido
common.buy 37.78
I MIGLIORI
Bread Is Gold Massimo Bottura / In brossura
common.buy 40.34
I MIGLIORI
The Art of Fermentation Sandor Ellix Katz / Rigido
common.buy 38.95
I MIGLIORI
The Subtle Art of Not Giving a F*ck Mark Manson / Rigido
common.buy 22.25
I MIGLIORI
Noma 2.0 René Redzepi / Rigido
common.buy 69.03
I MIGLIORI
White Heat 25 Marco Pierre White / Rigido
common.buy 38.95
I MIGLIORI
Koji Alchemy Rich Shih / Rigido
common.buy 34.67
I MIGLIORI
Noma René Redzepi / Rigido
common.buy 71.07

New York Times Bestseller

Named one of the Best Cookbooks of the Year by the Chicago Tribune, New York Times, Boston Globe, San Francisco Chronicle, Atlanta Journal-Constitution, Houston Chronicle, Esquire, GQ, Eater, and more

Named one of the Best Cookbooks to Give as Gifts by Food & Wine, Bon Appétit, Esquire, Field & Stream, New York Magazine’s The Strategist, The Daily Beast, Eater, Vogue, Business Insider, GQ, Epicurious, and more

“An indispensable manual for home cooks and pro chefs.”Wired At Noma—four times named the world’s best restaurant

Every dish includes some form of fermentation, whether it’s a bright hit of vinegar, a deeply savory miso, an electrifying drop of garum, or the sweet intensity of black garlic. Fermentation is one of the foundations behind Noma’s extraordinary flavor profiles. Now René Redzepi, chef and co-owner of Noma, and David Zilber, the chef who runs the restaurant’s acclaimed fermentation lab, share never-before-revealed techniques to creating Noma’s extensive pantry of ferments. And they do so with a book conceived specifically to share their knowledge and techniques with home cooks.

With more than 500 step-by-step photographs and illustrations, and with every recipe approachably written and meticulously tested, The Noma Guide to Fermentation takes readers far beyond the typical kimchi and sauerkraut to include koji, kombuchas, shoyus, misos, lacto-ferments, vinegars, garums, and black fruits and vegetables. And—perhaps even more important—it shows how to use these game-changing pantry ingredients in more than 100 original recipes. Fermentation is already building as the most significant new direction in food (and health).

With The Noma Guide to Fermentation, it’s about to be taken to a whole new level.

Informazioni sul libro

Titolo completo The Noma Guide to Fermentation
Lingua Inglese
Rilegatura Libro - Rigido
Data di pubblicazione 2018
Numero di pagine 440
EAN 9781579657185
ISBN 1579657184
Codice Libristo 18903549
Casa editrice Artisan
Peso 1176
Dimensioni 195 x 198 x 46
Regala questo libro oggi stesso
È facile
1 Aggiungi il libro al carrello e scegli la consegna come regalo 2 Ti invieremo subito il buono 3 Il libro arriverà all'indirizzo del destinatario

Potrebbe interessarti anche


I MIGLIORI
The Wok J. Kenji López-Alt / Rigido
common.buy 50.30
I MIGLIORI
Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 Julia Child / In brossura
common.buy 15.19
I MIGLIORI
World Atlas of Wine Jancis Robinson / Rigido
common.buy 57.15
I MIGLIORI
The Whole Fish Cookbook Josh Niland / Rigido
common.buy 39.49
I MIGLIORI
Vegan JapanEasy Tim Anderson / Rigido
common.buy 30.71
I MIGLIORI
The Japanese Art of the Cocktail Masahiro Urushido / Rigido
common.buy 28.68
I MIGLIORI
Piet Oudolf At Work Noel Kingsbury / Rigido
common.buy 77.49
I MIGLIORI
Nordic Baking Book Magnus Nilsson / Rigido
common.buy 56.94
I MIGLIORI
Big Book of Kombucha Hannah Crum / In brossura
common.buy 26.54
I MIGLIORI
Sauces James Peterson / Rigido
common.buy 63.25
I MIGLIORI
The Professional Chef The Culinary Institute of America (CIA) / Rigido
common.buy 109.92
I MIGLIORI
Monocle Book of Japan Andrew Tuck / Rigido
common.buy 64.64
I MIGLIORI
French Laundry Cookbook Thomas Keller / Rigido
common.buy 55.87
Hopper Rolf G Renner / Rigido
common.buy 19.26

Accesso

Accedi al tuo account. Non hai ancora un account Libristo? Crealo ora!

 
obbligatorio
obbligatorio

Non hai un account? Ottieni i vantaggi di un account Libristo!

Con un account Libristo, avrai tutto sotto controllo.

Crea un account Libristo