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Polpo E Spada: Catch of the Day

Lingua IngleseInglese
Libro Rigido
Libro Polpo E Spada: Catch of the Day Maurizio Rellini
Codice Libristo: 15586090
Casa editrice SIME BOOKS, gennaio 2018
Octopus and swordfish, as well as tuna, bluefish, assorted small fish for frying or making soup, red... Descrizione completa
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Octopus and swordfish, as well as tuna, bluefish, assorted small fish for frying or making soup, red prawns, shrimp, and clams all feature prominently in the seafood cuisine of Southern Italy, served up in uniquely delicious dishes with authentic Mediterra

Informazioni sul libro

Titolo completo Polpo E Spada: Catch of the Day
Lingua Inglese
Rilegatura Libro - Rigido
Data di pubblicazione 2018
Numero di pagine 224
EAN 9788899180508
ISBN 8899180504
Codice Libristo 15586090
Casa editrice SIME BOOKS
Peso 754
Dimensioni 174 x 243 x 25
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