Spedizione gratuita con Packeta per un prezzo superiore a 79.99 €
BRT 7.99 Punto BRT 7.99 DHL 7.99 HR Parcel 7.49 GLS 3.99

Italian Kitchen

Lingua IngleseInglese
Libro Rigido
Libro Italian Kitchen Anna del Conte
Codice Libristo: 04478324
Casa editrice Vintage Publishing, luglio 2012
Anna Del Conte is the doyenne of Italian cookery, beloved by food writers including Nigella Lawson a... Descrizione completa
? points 77 b
32.53
Magazzino esterno in piccole quantità Inviamo tra 3-5 giorni

30 giorni per il reso


I clienti hanno acquistato anche


I MIGLIORI
SIMPLE Diana Henry / Rigido
common.buy 34.67
Cook, Eat, Repeat / Rigido
common.buy 33.81
Anna Del Conte On Pasta Anna Del Conte / Rigido
common.buy 33.81
From the Oven to the Table Diana Henry / Rigido
common.buy 30.18
Egy év a konyhámban Mautner Zsófi / Rigido
common.buy 17.44

Anna Del Conte is the doyenne of Italian cookery, beloved by food writers including Nigella Lawson and Delia Smith. Her writing about Italian cooking is thoughtful and caring, filled with reminiscences of the food from her childhood and stories of how Italian cooking came to be. Italian Kitchen brings together simple and easy recipes from four of Anna's classic books into a bible of classic Italian cooking. Mouth-watering recipes for gleaming antipasti, earthy risottos, gutsy pasta sauces and sumptuous dolci are lovingly described and accompanied for the very first time by stunning photography. Including essential recipes as well as lesser known dishes there are simple starters such as Classic Bruschetta; timeless pasta sauces like Pesto and Bolognese; classic risottos including Milanese and Pomodoro; and divine puddings like Mascarpone Pudding and Chocolate and Pear Cake. As the first cookery writer in Britain to specialise in Italian food, Anna's influence on modern gastronomy is far-reaching. Here she draws upon 40 years of experience to bring us over one hundred of her favourite recipes. Effortlessly stylish yet unfussy, they are the essence of any self-respecting Italian kitchen and provide the fundamentals of Italian cooking for a new generation of home cooks.

Informazioni sul libro

Titolo completo Italian Kitchen
Lingua Inglese
Rilegatura Libro - Rigido
Data di pubblicazione 2012
Numero di pagine 272
EAN 9780224095365
ISBN 0224095366
Codice Libristo 04478324
Casa editrice Vintage Publishing
Peso 1106
Dimensioni 195 x 252 x 27
Regala questo libro oggi stesso
È facile
1 Aggiungi il libro al carrello e scegli la consegna come regalo 2 Ti invieremo subito il buono 3 Il libro arriverà all'indirizzo del destinatario

Potrebbe interessarti anche


I MIGLIORI
Breasts and Eggs Mieko Kawakami / In brossura
common.buy 9.62
I MIGLIORI
Floriography Jessica Roux / Rigido
common.buy 19.69
I MIGLIORI
Textilepedia / Rigido
common.buy 41.41
I MIGLIORI
If Women Rose Rooted Sharon Blackie / In brossura
common.buy 15.83
I MIGLIORI
The Pizza Bible Tony Gemignani / Rigido
common.buy 28.68
I MIGLIORI
Kingdom of the Wicked Kerri Maniscalco / In brossura
common.buy 9.94
I MIGLIORI
Pasta Grannies: The Official Cookbook Vicki Bennison / Rigido
common.buy 30.71
I MIGLIORI
The Road to Reality Roger Penrose / In brossura
common.buy 27.71
I MIGLIORI
Jamie Cooks Italy Jamie Oliver / Rigido
common.buy 29.32
I MIGLIORI
La Cucina Italian Academy of Cuisine / Rigido
common.buy 50.30
I MIGLIORI
Maria Callas: An Intimate Biography Anne Edwards / In brossura
common.buy 24.29
I MIGLIORI
Gastronomy of Italy Anna Del Conte / Rigido
common.buy 44.30
I MIGLIORI
Tom Kerridge's Best Ever Dishes Tom Kerridge / Rigido
common.buy 35.21
The Modern Guide to Witchcraft Skye Alexander / Rigido
common.buy 16.90

Accesso

Accedi al tuo account. Non hai ancora un account Libristo? Crealo ora!

 
obbligatorio
obbligatorio

Non hai un account? Ottieni i vantaggi di un account Libristo!

Con un account Libristo, avrai tutto sotto controllo.

Crea un account Libristo