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Crust and Crumb

Lingua IngleseInglese
Libro In brossura
Libro Crust and Crumb Peter Reinhart
Codice Libristo: 04233489
Casa editrice Random House USA Inc, settembre 2006
Discover the true heart and soul of bread in CRUST & CRUMB, from whole-wheat, sourdough, and rye to... Descrizione completa
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Discover the true heart and soul of bread in CRUST & CRUMB, from whole-wheat, sourdough, and rye to pita, focaccia, and naan. In this classic cookbook, expert baker Peter Reinhart shows how to produce phenomenal bread, explaining each step of the process in detail and giving you knowledge and confidence to create countless variations of your own. Awards1999 James Beard Award Winner

Informazioni sul libro

Titolo completo Crust and Crumb
Lingua Inglese
Rilegatura Libro - In brossura
Data di pubblicazione 2006
Numero di pagine 224
EAN 9781580088022
ISBN 1580088023
Codice Libristo 04233489
Casa editrice Random House USA Inc
Peso 848
Dimensioni 206 x 249 x 23
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