Spedizione gratuita con Packeta per un prezzo superiore a 79.99 €
BRT 7.99 Punto BRT 7.99 DHL 7.99 HR Parcel 7.49 GLS 3.99


Potrebbe interessarti anche


Art in Renaissance Italy 1350-1500 Evelyn Welch / In brossura
common.buy 30.60
Broughton Norman Barfield / In brossura
common.buy 21.61
Altlivlands Deutschtum. Bernhard Höhlbaum / In brossura
common.buy 17.44
Advances in Heterocyclic Chemistry Alan R. Katritzky / Rigido
common.buy 349.49
About to Die Barbie Zelizer / In brossura
common.buy 56.62

"Advances in Food and Nutrition Research" recognizes the integral relationship between the food and nutritional sciences and brings together outstanding and comprehensive reviews that highlight this relationship. Contributions detail scientific developments in the broad areas of food science and nutrition and are intended to provide those in academia and industry with the latest information on emerging research in these constantly evolving sciences. This title provides the latest important information for food scientists and nutritionists. It includes peer-reviewed articles by a panel of respected scientists. This is the go-to series since 1948.

Informazioni sul libro

Titolo completo Advances in Food and Nutrition Research
Autore Steve Taylor
Lingua Inglese
Rilegatura Libro - Rigido
Data di pubblicazione 2011
Numero di pagine 256
EAN 9780123859891
ISBN 0123859891
Codice Libristo 04494614
Casa editrice Academic Press
Peso 540
Dimensioni 152 x 229 x 16
Regala questo libro oggi stesso
È facile
1 Aggiungi il libro al carrello e scegli la consegna come regalo 2 Ti invieremo subito il buono 3 Il libro arriverà all'indirizzo del destinatario

Accesso

Accedi al tuo account. Non hai ancora un account Libristo? Crealo ora!

 
obbligatorio
obbligatorio

Non hai un account? Ottieni i vantaggi di un account Libristo!

Con un account Libristo, avrai tutto sotto controllo.

Crea un account Libristo